To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

upad šta ima starfreak brbljaj 2014 B.P. Convention  grupa 220 / biografija / diskografija grupa 220 audio+video kolumbo / georgij paro cato+vuna  dd+dm prema jugu 76 sretno / spretno 2017-2018 ulaz kolekcija trnjani  koraci naši dani / vinil 2012 izdanje pjoesmaritz dubrovnik 1974 king jutarnje zvijezde arhiva  tarzan školski zbor i radio novi tekst radim 

šta ima

Zamislite da ste pilot aviona. Letite bezbrižno, vrijeme je lijepo. Društvo koje vozite ne pokazuje tendenciju pretjerana zanovjetanja: - Zašto ovako a ne ovako?Goriva ima, temperatura motora u redu, svi sistemi u redu međutim: - Vrijeme se mijenja, očekuju se opasne turbulencije, vjetrovi sa svih strana, dostižu orkansku brzinu.Magla, sumrak u eteru.Munja je upravo tresnula u obližnji dalekovod. Pretpostavljate na aerodromu je nestalo struje. On je tu, ispod nas, a mi ne vidimo ništa.Da skratim, najmudrije je skloniti se, prizemljiti na prvu livadu koju ugledate.Kakve su nam šanse? Panika nikud ne vodi! Počinje akcija, pustolovina, nešto o čemu će naši suputnici ako prežive pričati nevjerovatne priče svojim praunucima! Predajemo se trenutku, u nama se bude hazarderi koji iskričavim smiješkom smiruju zbunjeno društvo i uspješno prizemljuju.

- I zakaj se to onda ne sredi? To je drage vrle dame i cijenjena gospodo lakše reći no učiniti, iznenađuje: - Kompatibilnost sistema. Živimo u svijetu u kojem sistemi ili jesu ili nisu kompatibilni.Mali primjer!Pokušate li na gramofonu, onom koji umjesto lasera ima šiljak, poslušati CD ne ide, ne čuje se ništa osim struganja igle po površini diska.Jeste li možda pokušali ugurati LP u CD sviraljku? Ne pokušavajte!Mala dječica, naši praunuci budno prate, trčkaraju, snimaju sve što se oko njih događa.Možda smo glavni junaci u filmu: - Nismo šteli, nismo znali!Mi smo pustolovne naravi, letimo i zabavljamo putnike u želji da izbjegnemo paniku!

Kaj ima?Niš', sve po starom!